Begeleiden van gedragsproblemenOndanks alle goede voornemens om van uw pup of volwassen hond uw beste maatje te maken en al uw tijd en energie erin gestoken te hebben, is er toch iets mis gegaan. De relatie tussen u en de hond lijkt niet op wat u ervan verwacht had. U heeft alles al geprobeerd en alle adviezen van familie en vrienden al in de praktijk gebracht maar desondanks, vertoont de hond toch ongewenst gedrag zoals:

- Grommen of bijten
- Veelvuldig blaffen
- Tegen u en /of de visite opspringen
- Aan de riem trekken tijdens het uitlaten
- Niet (goed genoeg) naar u luisteren
- Vertonen van zenuwachtig, druk gedrag
- Niet zindelijk worden
- Niet alleen kunnen zijn
- Spullen kapot maken
- Angstig gedrag vertonen
- Uitvallen naar mensen of andere honden
- Weg lopen
- Extreem rustig zijn
- Bijten in poten/staart
- Enz…


Kortom; alle zaken die voor ergernis en onrust zorgen binnen uw gezin in relatie met de hond. De hond die dit soort gedragingen vertoont zit duidelijk niet lekker in zijn vel dus heeft hier zelf ook veel last van.  Een hond reageert op / wordt gevormd door zijn omgeving en heeft behoefte aan een eerlijke en consequente eigenaar. We zijn vaak geneigd om onze hond volgens menselijke omgangsnormen op te voeden. Hierdoor zenden we onbewust signalen uit die de hond heel anders interpreteert, waardoor problemen kunnen ontstaan.

In de vorm van een huisbezoek kom ik uitleg geven over hoe u zich meer kunt bezig houden met hoe uw hond functioneert binnen uw gezin en hoe u leert zien wat de hond u vertelt door zijn lichaamstaal te leren lezen. Het is een goede, duidelijke manier om met uw hond om te gaan en het mooie eraan is dat er zeer snel resultaat zichtbaar is als u de aangeboden tips consequent uitvoert. 

Waar u ook woont; regio Cranendonck, Weert ,Eindhoven, België, ik kom met plezier naar u toe.
Denk niet te snel dat er niets aan te doen is want wij hebben veel ervaring en veel goede resultaten!

Bel bij twijfel even geheel vrijblijvend of ik iets voor u kan betekenen.


Tarief

Gedragsbegeleiding in de vorm van 1 huisbezoek en opvolging / begeleiding via email of telefonisch contact
€175,00 (incl. onkosten vergoeding gemeente Cranendonck)

Zeer reglmatig geef ik deze avonden in groepsverband in de winkel Natuurlijk de Molen in Budel-Schoot. U ontvangt dezelfde informatie, kunt al uw vragen stellen en de prijs is dan €45,00 per gezin. Geef uw naam en emailadres door als u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer deze avonden plaats vinden via; natuurlijkdemolen@gmail.com;

 

Meer weten?


Voor meer informatie of het plannen van een huisbezoek kunt u me contacteren op telefoonnummer 06-14612045.