Informatie aan huis


Een mooie aanvulling op de praktijklessen is het theorie gedeelte. Tijdens deze 3 uur durende sessie kom ik bij u thuis en geef ik u onmisbare informatie en praktische tips die van pas komen bij het (her) opvoeden van uw hond. Zeer geschikt ook als u een hond van een ander overneemt of heeft gekozen voor een asiel hond. De introductie en gewenning in de nieuwe situatie zal een stuk soepeler verlopen als u met mijn tips aan de slag gaat.

U kunt dit plannen liefst net voordat of als de hond al enkele dagen in huis is, zodat u antwoord krijgt op al uw vragen en u direct op een juiste manier met hem om kunt gaan om problemen te voorkomen of zelfs al op te lossen. Duidelijke info over onder andere bench, zindelijkheid, rusten, straffen, belonen, alleen laten, bijten, opwinding, omgangsnormen en lichaamscommunicatie
Het liefst zijn alle gezinsleden aanwezig zodat iedereen op dezelfde manier met de pup om leert gaan.
Een echte eye opener voor een ieder die het beste voor heeft met zijn hond. U krijgt een stabiele hond die respect voor u krijgt en daardoor beter zal luisteren. Gedragsproblemen in de toekomst maken veel minder kans als u weet hoe een hond het beste functioneert vanuit zijn “hondse” instinct en u daar rekening mee leert te houden. Ook een absolute aanrader als u de hond al langer in huis heeft.


Tarief

Info avond € 115,00
Prijzen zijn inclusief onkosten vergoeding binnen gemeente Cranendonk.

Er worden regelmatig theorie avonden gegeven in groepsverband zonder honden. Het is een aanrader om al te komen voordat uw pup in huis is. Ruimte voor al uw vragen, dezelfde informatie, gezellig en kostendrukkend. Geef uw naam en emailadres door via natuurlijkdemolen@gmail; .com als u op de hoogte gehouden wilt worden wanneer er weer een avond plaatsvind.


Nog vragen?

Neem vrijblijvend contact op.