Sociale wandelingen (los en/of aangelijnd)

 

Wandeling los van de lijn

Tijdens de sociale wandeling geniet u in een klein groepje, onder begeleiding, van een gezellige wandeling door de natuur. Deze wandelingen bieden de honden de mogelijkheid vertrouwen in elkaar te laten krijgen en een plezierig contact met elkaar te hebben. Positieve ervaringen dragen bij aan zijn zelfvertrouwen en maken je hond tot een stabielere hond die beter wordt in zijn omgang met andere honden.
Uzelf leert beter te kijken naar hondengedrag zodat u beter in staat bent om probleem situaties te voorkomen. Ook voor personen die hun hond niet los durven te laten is deze les een aanrader.
Sociale groepswandelingen zijn alleen geschikt voor honden die betrouwbaar zijn met andere honden en mensen omdat de honden los van de lijn mogen. Vanwege de duur van de wandeling en de impact van de indrukken die de honden tijdens de wandelingen opdoen moet de hond minimaal 7 maanden oud zijn. (ras afhankelijk)

De groep bestaat uit maximaal 8 honden.

De sociale wandelingen zijn  op zondagochtend om de week.

 

Aangelijnde wandeling
Voor alle honden die problemen hebben met honden en/of mensen en los van de lijn niet betrouwbaar zijn.
Ook geschikt voor het aanleren van niet trekken aan de lijn en voor personen die de hond niet los durven laten en wel de hond willen laten wennen aan andere honden. Tijdens deze les is afstand houden van elkaar een pre.
Een goede combinatie is de aangelijnde wandeling met de lessen sociale vaardigheid,  mantrailen of treibbal.
Bij voldoende vooruitgang worden ook de gehoorzaamheidslessen,  behendigheid en de sociale wandelingen los van de lijn een optie.

Duur
De wandelingen duren ongeveer 1 uur.


Tarief
Wandelkaart van 10 wandelingen     €110,00
Wandelkaarten blijven zonder tijdslimiet opneembaar, dus je komt als je tijd/ zin hebt, een wandeling wordt enkel afgeschreven als u aanwezig bent.


Losse wandeling  €12,00

Nog vragen?

Neem contact op via 06-14612045