Gehoorzaamheid cursus jonge en volwassen honden


Wilt u graag op een leuke, ontspannen manier met uw hond bezig zijn? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Tijdens onze lessen krijgt u praktische oefeningen aangeboden die u toe kunt passen in het alledaagse leven samen met uw viervoeter. Alle oefeningen worden zonder dwang en correcties aangeleerd en uitgevoerd.

gehoorzaamheid


Naast de oefeningen is er veel aandacht hoe u en uw hond samen zo stress vrij mogelijk kunnen leven onder hetzelfde dak waardoor de band met uw hond zal groeien. Zo leert u de lichaamstaal van uw hond (her)kennen en krijgt u begeleiding in wat uw hond vanuit zijn instincten gezien nodig heeft om aan onze wensen te kunnen voldoen. U leert op een ontspannen manier (beter) samen te werken ook met behulp van regelmatig gebruik van attributen uit o.a. de behendigheidslessen. Het zelfvertrouwen en het zelfbewustzijn van de hond zullen groeien waardoor hij stabieler zal worden in allerhande situaties waarmee hij in het dagelijkse leven geconfronteerd wordt.


Welke honden
Honden van alle leeftijden en rassen zijn welkom in de les. Er wordt rekening gehouden met het leervermogen, karakter en de gemoedstoestand van dat moment.


Groepsgrootte
6 honden

Wanneer
De gehoorzaamheidscursus wordt momenteel gegeven op vrijdagavond, zaterdagmiddag en maandagmiddag

Duur
Een uur

Tarief
10 praktijklessen €110,00

Nog vragen?
Neem vrijblijvend contact op of kom eens geheel vrijblijvend kijken naar een van de lessen.

Klik hier voor onze huisregels.
Klik hier voor het foto-album