Puppy cursus


Tijdens onze lessen wordt aandacht besteed aan een goed mens - hond contact, wederzijds respect en het voorkomen van problemen. Denk hierbij onder andere aanpuppy cursus oefeningen als het wandelen aan de riem zonder te trekken, naar de baas toe komen, opspringen afleren, andere honden trotseren op straat, voor de hond eetbare zaken leren negeren, enz. Samen alledaagse, nuttige en veel voorkomende handelingen leren. Het plezier voor baas en hond staat altijd voorop, prestaties leveren is niet belangrijk tijdens de lessen, geduld, begrip en plezier hebben wel. In de lessen krijgt u tips om de hond iets te leren waarmee u thuis in een rustigere omgeving aan de slag kunt. In een prikkel rijke omgeving leert de hond moeilijker en is het lastig om zijn toch al korte concentratie vermogen vast te houden. Vandaar dat we tijdens de lessen gebruik maken van heerlijke (liefst gezonde) beloningen om gemakkelijker aandacht te krijgen. Tussendoor kunt u de pup met behulp van diverse voorwerpen, geur- en speurspelletjes prikkelen om hun eigen grenzen te verkennen en te verleggen.
Tijdens de lessen wordt er absoluut geen druk gelegd op de hondjes en leer je hoe zonder dwang en straffen een hond begeleid kan worden tot een prettige huisgenoot


Groepsgrootte
6 honden

 

Duur
Een klein uurtje. Uiteraard wordt er gekeken naar wat de hondjes aan kunnen.

 

Informatie aan huis
Een mooie aanvulling op de praktijklessen is het theorie gedeelte. Tijdens deze ongeveer 3 uur durende sessie kom ik bij u thuis en krijgt u onmisbare informatie en praktische tips die van pas komen bij het opvoeden van uw hond. Klik hier voor meer info over het thuisgesprek.

 

Tarief
10 praktijklessen €110,00

 

Nog vragen?
Neem vrijblijvend contact op of kom eens kijken naar een van de lessen.


Klik hier voor onze huisregels
Klik hier voor het puppy album